Page 37 - EnterUL ONLINE
P. 37

GASTRO: TRAPPOLA - PIZZERIA A RESTAURACE

se tradičních italských receptur. Zákaz-         Můžete posnídat, obědvat, večeřet. Přesně        GASTRO
níkovi, který má chuť i na něco jiného,          jak jste uvedl. Restaurace má více jak sto míst
vycházíme vstříc formou nabídky. Mimo            a kavárna sedmdesát. Byznys obědy, schůz-
italských jídel můžete v naší nabídce občas      ky, jednání... Snadná dostupnost z parkoviště
narazit třeba na burger nebo některou            obchodního centra, poloha uprostřed města,
českou klasiku.                                  to vše činí naši restauraci a kavárnu ideálním
Vaše menu tvoří předkrmy, polévky,               místem k návštěvě.
pizza, saláty, těstoviny, rizota, maso           Bohužel uzavírací doba centra nepřeje
a čerstvé ryby, navíc ještě dezerty.             večírkům.
Konkrétní nabídku připravujete v tý-             Zvládáte vše potřebné se stávajícím
denních, čtrnáctidenních či jiných inter-        personálem nebo jste otevřeni i novým
valech?                                          kolegům?
Nabídku připravujeme většinou v týdenních        Jsme určitě otevření novým tvářím. Novým
intervalech, abychom ve všední dny byli          inspiracím. Rádi se přiučíme od kvalitních
schopni nabídnout rychlý a cenově příjemný       odborníků v oboru a naopak nezkušené jsme
oběd.                                            schopni zaučit a uvítat v našem kolektivu.
Největší specializací jsou pizzy. Před-
stavíte nám vaše největší„poklady“?              Chopíte se posledního slova, pokud
To je velmi složité. Co zákazník, to jiná chuť.  jsme na něco důležitého zapomněli?
Máme ty známé „pecky“, jako capricciosa,         Určitě nesmíme zapomenout na pozvání do
quattro formaggi, salamino... Za sebe určitě     naší restaurace. Třeba po všech těch řízcích
doporučím carpaccio s plátky hovězí svíčkové.    a vánočním cukroví dostanete chuť na
Otevřeno máte každý den od 9 do 21 ho-           pizzu nebo lehký salát. Budeme tu pro vás.
din. Lze u vás snídat, obědvat i večeřet.        Přeji vám gastronomicky šťastný nový rok.
Jaká je vaše kapacita a jste otevřeni
i firemním setkáním a večírkům?                                                       -ED-

                                                                                                  37
   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42