Page 36 - EnterUL ONLINE
P. 36

ROZHOVOR: PETR SLAVÍK

           TRAPPOLA

        V PASTI ITALSKÉ GASTRONOMIE

GASTRO  Trappola znamená italsky„past“ a do té se můžete chytit v OC Forum Ústí nad Labem,
        kde byla tato stejnojmenná restaurace v březnu 2019 otevřena. Nabízí pravou
        italskou gastronomii vycházející z tradičních receptur, používá tedy výhradně
        italské suroviny (těstoviny jsou domácí). Kombinací se snaží docílit nejlepšího
        možného výsledku. Zaměřeni jsou zejména na pizzu, pochutnáte si ovšem i na
        salátech či specialitách z masa a ryb. Po městě rozváží jídlo zdarma.
        Na naše otázky odpovídá jednatel společnosti Trappola Forum Petr Slavík.

        Jak se vám za uplynulou dobu daří?           Fungujete také v Mladé Boleslavi
        Snažíme se získat si nové zákazníky kvalit-  a v Teplicích. Co vás vedlo k otevření
        ními surovinami a vyzkoušenými recep-        v ústeckém Foru?
        turami. Společnost Trappola je na gastro-    OC Fórum je v centru dění. Poloha upros-
        nomickém trhu osmnáct let, ale v Ústí jsme   třed města zajišťuje určitý průtok lidí, tedy
        noví. Vztah se zákazníkem si teprve budu-    i potencionálních návštěvníků restaurace
        jeme a myslím, že úspěšně. Na hodnocení je   a kavárny.
        příliš brzy.                                 Z toskánského městečka Trappola
                                                     pochází známý stavitel, který ve všech
                                                     vašich pizzeriích vystavěl kamenné
                                                     pece na dřevo. Lze tím pádem garanto-
                                                     vat stejnou kvalitu jídel jako v italských
                                                     restauracích?
                                                     Přesně tak. Ve všech pizzeriích společnos-
                                                     ti jsou pece na dřevo. Zajišťují možnost
                                                     tradičního pečení pizz, stejně jako v kteréko-
                                                     liv špičkové pizzerii v Itálii. Navíc téměř
                                                     všechny suroviny, které používáme, jsou
                                                     italského původu.

                                                        Z vaší snahy je patrné, že se snažíte
                                                        „vnější“ (italské) spojit s „vnitřním“
                                                        (českým). Daří se vám to?
                                                        Pokud jde o náš stálý jídelní lístek, držíme
36
   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41