Page 39 - EnterUL ONLINE
P. 39
gast r o : re s ta u ra c e c i h elna
Hovězí steaky Flap steak gast r o
Flap steak se, stejně jako ostatní steaky
Všechna steaková masa z hovězího pupku, skvěle hodí na grilování. 39
jsou upravována na grilu Je totiž lehce prorostlý a mramorovaný tukem.
Maso je díky tomu velmi šťavnaté, má jemnou
s lávovými kameny chuť a vůni. Flap steak se peče zásadně po
Hovězí ořech vlákně.
Ořech je libová část z předku zadní kýty 250g Filírovaný flap
(předkýtí). Je složený ze tří částí svaloviny, přelévaný pepřovou omáčkou
které se od sebe oddělují. Na steaky z ořechu - podávaný s rukolovým salátkem a bel-
používáme vyzrálé maso. gickými hranolkami sypanými sýrem Grana
250g Hovězí ořech Padano.
s pečenými cherry rajčátky
- česnekem a tymiánem podávaný se šťou- 299 Kč
chaným bramborem. 250g Filírovaný flap
přelévaný liškovou omáčkou
289 Kč - podávaný s gratinovaným bramborem
250g Hovězí ořech posypaným sýrem.
přelévaný demi glace
- podávaný s pečenou podzimní zeleninou: 299 Kč
brambory, červená cibule, dýně, červená řepa. Přijďte ochutnat i jídla z vepřového a kuřecího
masa, polévky, saláty, Tagliatelle, dezerty
289 Kč a spoustu dalších vůní, ale i nápojů...