Page 39 - EnterUL ONLINE
P. 39

gast r o : re s ta u ra c e c i h elna

   Hovězí steaky                                Flap steak                                       gast r o
                                                Flap steak se, stejně jako ostatní steaky
  Všechna steaková masa                         z hovězího pupku, skvěle hodí na grilování.      39
 jsou upravována na grilu                       Je totiž lehce prorostlý a mramorovaný tukem.
                                                Maso je díky tomu velmi šťavnaté, má jemnou
      s lávovými kameny                         chuť a vůni. Flap steak se peče zásadně po
Hovězí ořech                                    vlákně.
Ořech je libová část z předku zadní kýty        250g Filírovaný flap
(předkýtí). Je složený ze tří částí svaloviny,  přelévaný pepřovou omáčkou
které se od sebe oddělují. Na steaky z ořechu   - podávaný s rukolovým salátkem a bel-
používáme vyzrálé maso.                         gickými hranolkami sypanými sýrem Grana
250g Hovězí ořech                               Padano.
s pečenými cherry rajčátky
- česnekem a tymiánem podávaný se šťou-                                            299 Kč
chaným bramborem.                               250g Filírovaný flap
                                                přelévaný liškovou omáčkou
                                   289 Kč       - podávaný s gratinovaným bramborem
250g Hovězí ořech                               posypaným sýrem.
přelévaný demi glace
- podávaný s pečenou podzimní zeleninou:                                           299 Kč
brambory, červená cibule, dýně, červená řepa.   Přijďte ochutnat i jídla z vepřového a kuřecího
                                                masa, polévky, saláty, Tagliatelle, dezerty
                                   289 Kč       a spoustu dalších vůní, ale i nápojů...
   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44