Page 44 - EnterUL ONLINE
P. 44

rozho v or : P A V E L V Á V R O V E C & P E T R T I T ĚR A

                             DVA KAVÁRNÍCI

                            V AKCI

gas t ro                                             Ten příběh se má tak: Dva kamarádi, Pavel
                                                     a Petr, dostali chuť na dobrý kafe a u něj
                                                     pojali nápad provozovat kavárnu vlastní.
                                                     Jednu už měli, jmenovala se stejně jako
                                                     v Ústí, nacházela se však v Litoměřicích.
          Severočeská metropole zažívá v posledních letech doslova boom - s rozbitými silni-
          cemi a chodníky se nedělá nic, do díry na Míráku pořád prší - nedostatky venkovní
          ale nahrazují úspěchy vnitřní: sklepní PaPe Café na ústecké Masaryčce je toho
          zářným příkladem...
          “Jejich marketing je level nula - nahrazují ho nadšením, bláznivými nápady a flirtem.”

          Proč stojí za to k vám zajít?                    V létě to bude cca rok vašeho fungování,
          Čeká tu na vás luxusní káva i dorty, o kterých šlape to všechno na pohodu?
          se vám bude zdát hned cestou domů. Za- Rok to bude, strašně to letí... Nevíme, jestli
          hrádka vybudovaná ve vnitrobloku je nád- úplně na pohodu, ale ty nejhorší měsíce
          herným prostorem poskytujícím klid a sou- máme za sebou a nyní se můžeme těšit na
          kromí. Jsme místem pro konání různých akcí, krásné počasí a naši zahrádku.
          narozeninových oslav či jen zázemím pro po-
          sezení s přáteli. Další nabídkou jsou veškeré Co se vám honilo hlavou při otevření?
          nápoje, kromě točeného pivka také vynikající Byli jsme připraveni nabídnout to nejlepší,
          vína nejen z Moravy a i něco k snědku.           co jsme se naučili v Litoměřicích a také

          Tedy dorty, polévky, tousty a nárazově           jsme se těšili na naše kamarády a známé.
          i lososové tataráčky. Zapomněli jsme na...       Samozřejmě nové prostory, naše město,
          Určitě na naši fantastickou paštiku a řepovou    spousta nových nápadů, to je to, co vás vždy
          pomazánku. Na letní sezonu by mělo několik       tlačí dopředu, nove začátky a další zkušenosti
          věcí přibýt, a to včetně našich grilovaček, na   v oboru.

          které letos vsázíme.                             Kam dál?

          Jaká je vaše kapacita?                           Dnes už víme, že dalším naším krokem bude
          Na vánoční večírek jsem napočítal asi osm-       vybudování úplně nových prostor s úplně
          desát lidí, hehe. Jinak se nás dolu vejde okolo  jiným konceptem.

          třiceti a s podobným číslem se počítá právě                                 Emilio
         i na horní zahrádku.
44
   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49